Ja, vad ska det bli av mig?

Dagens låt blir Bjurö klubb med Laleh. Väldans bra. 

Laleh – Bjurö klubb

Snö

Idag spenderade jag 3 timmar hos frisören. Jag var inställd på att bli ljusbrun med nej, det gick inte. P ga min, som Lisa uttryckte sig, ryska tant-färg (röd-lila) gick det inte att bli ljusbrun. Håret skulle tydligen ramla av ifall jag blekte så mycket. Nu är det iaf mahognybrunt och inte lila alls. Nöjd? Oh yes.


Nu har vädret som vi alla märkt återgått till att snö non-stop. Detta medför att min buss blev inställd i morse. Trots det gillar jag snön. I alla fall den som faller nu utanför mitt fönster, stora långsamma flingor, Narnia-snö.

.

Varför är jag vaken? När ögonen börjar svida är det dags att sova. Det har jag lärt mig.

Dagen i tre foton


Lejonhjärta

Idag har jag varit i staden med Marc. Han köpte en gammal analog canonkamera, med 3 tillhörande objektiv, väska, filter och manual o skit för en femhundring. Avundsjuka plågar mitt sinne.


Sedan såg vi på Bröderna Lejonhjärta på Stadsteatern med skolan. Den var superduperbra. Jag tycker i och för sig att alla teatrar är bra (Ja, även Puntila/Matti). Men den var väldigt bra faktiskt.

BRÖDERNA LEJONHJÄRTA

Alexa Chung


Kanske världens snyggaste människa. Kanske världens snyggaste kläder.



Bilder hittade här

La vintage

Marc har koll, därför kunde han länka denna sida till mig. Online-shoppa vintage. Awesome.


..

Frost på ett sprucket fönster. Snö i ett par slitna kängor. Vägarna är så vansinnigt gråa. Allt går ton-i-ton. Det är dagar som dessa då man önskar att det vore vår.

Hardcore


.


Crossroads

Vrider och vänder, ångar och ändrar. Hur skall man veta vad som egentligen är rätt? Och vad som egentligen är fel? Det finns så många vägar att välja, det finns så få kartor som visar rätt väg. Om man aldrig varit här förut, hur skall man då veta vart man skall gå?

Afternoon tea

Idag har jag varit på Afternoon Tea hos Klara. Det var väldigt trevligt, gillas skarpt. Varför har vi inte sånt varje lördag?




Vad svarar man på sånt? Jag sa man svarar nog ingenting

Vad gör man med dagar då man inte gör någonting, de som bara passerar?
Träffade en vän idag, som jag inte sett på ett tag. Hon frågade en intressant fråga, "Så, vad har hänt under den här tiden då, sen vi sågs senast?" Det enda jag kunde svara var "ingenting", då absolut ingenting hänt. Dagar och veckor har bara passerat.

en stund

Jag tog bort min blogg. Men nu är den tillbaka igen. Under frånvaron har jag passat på att färga håret, vilket kanske inte var det mest genomtänkta jag gjort. Jag tänkte faktiskt inte alls, men det tycker jag inte att man behöver göra jämt. Det är bara hår, det är bara tankar.

en dag som denna

Idag. Idag var en otroligt bra dag. Idag var jag glad. Hela dagen var faktiskt bra. Till skillnad från igår, som var rätt kass. Idag hade jag trevligt hela dagen. Den enda som var tråkigt var biologin, men det sov jag bort, så det var inget problem. 

Varför är vissa dagar bra, och andra inte? Jag vill att alla dagar ska vara som idag. Inget särskillt men samtidigt otroligt bra. Det vore bra om allt var bra. Hela tiden.

you, you still have all the answers

Okej. Musik är bra. Otroligt bra. Sedan finns det musik och musik. Nedanstående låtar är av den sistnämnda sorten.

JJ – From Africa To Malaga

The xx – VCR
xoxo

Complainte

För att vara sådär indie, som jag har fått tipset om att man ska vara när man bloggar, har jag en rubrik på franska.

Idag var första dagen i skolan efter lovet. Jag tänkte imorse, att kanske är det som efter ett sommarlov, att folk har förändrats och att allt faktiskt blivit lite roligare. Jag hade fel. Allt var precis som vanligt. Dock inte jättetråkigt men precis som vanligt. Alla var vanliga. 

(Värt att notera är att det var fint väder idag. Det gjorde mig glad när jag gick till bussen imorse.)

Ge mig sommar



Okej, jag har otroliga sommarcravings. Väldigt jobbigt då det inte är sommar på ett halvår.

The most awesome blog, ever

HIHI, Nu har jag också en blogg. Eftersom att jag är bäst på allt kommer detta bli en väldigt bra blogg. Antar att den kommer fyllas upp med foton, teckningar och kanske liiiiite text. Fast inte mycket.
Och förresten, förvänta dig inget magiskt nu, Elias :)
PEACE!

RSS 2.0