idag

somnade alldeles för sent igår. Det resulterade i ohälsosam trötthet idag. Men snart är det lov.

Prov och sedan Postmuseum, så såg skoldagen ut. Dagens absolut roligaste var när Marc fick för sig att dra därifrån. Jag och Gabbe sa till en förvirrad Birgit att han var på toa. När han inte kommit tillbaka efter en kvart började hon undra och gick iväg för att leta efter honom. Hon drog till sist att han måste gått vilse. Zuperkul.
.
Senare gick jag hem till min mormor och fyndade två gamla väskor och tre vårjackor. Nämen så bra för mig. Nu sitter jag och planerar första lovkvällen. Här ska det firas.
.
PUUUUUUSSSSS XOXOXOXOXOX

yeah

Ledig imorgon. Då ska det fanimig bli lite kvalitetstid med matteboken. Åh, vad jag älskar den.


att göra en creme brûlee

Jag sitter med en julmust och inte en, utan TVÅ rykande fäska creme brûlee. Jag ska inte klaga.

it's okey to eat fish 'cause they don't have any feelings

Det är sommartid. Alltså kommer jag somna för sent, vakna trött, vara sur hela dan, vara för trött för att plugga, ha en jobbig träning, hem och grina, somna för sent igen. Imorgon alltså. Tjoho, precis så som jag alltid vill börja en vecka. Så himla mysigt på något sätt. Glädje!

Nog om imorgon. Idag har jag shoppat. Det känns så bra. Dessutom har jag rensat ut lite ur garderoben. Städat undan plagg som jag slutade använda för kanske tre år sedan. Det känns också bra. Och ifall någon undrade så har jag börjat lyssna på Nirvana igen. Känns så nostalgiskt på nått sätt.
Nirvana – Something In The Way

glad

Jag måste bara säga det igen. Har nog berättat det för alla jag träffat idag men jag hittade en fakking femhundring på marken idag. Jag och Lisi blev glada och styrde direkt stegen mot H&M och shoppade loss. Det resulterade i en superfin svart sak från trend. Glad glad glad glad glad.

vår

Idag har varit roligt. Första gången på länge som regn gjort mig så otroligt superglad. Marc nämnde vår-depression igår, själv känner jag mer vårlycka. Vår vår vår vår

i can dance like elvis presley

Varför slutade jag lyssna på Billie the vision? Just nu älskar jag meningslösa texter.

ont

Har ont precis överallt. Att spela SM tär på en. Men bronsmedaljen var fin.

ledighet

Imorgon är det studiedag. Det betyder att jag kan spåra ikväll. Spår spår spår.

Har kommit på att jag hatar folk som ljuger.

månmånmån

Måndagar är fortfarande veckans sämsta dag. Nej, inget bra kan ske en måndag. Vad hade jag förväntat mig? Jag vet faktiskt inte.

Veckan ser jobbig ut. 



pi-dagen

JAG HOPPAS ATT INGEN MISSAT ATT DET ÄR PI-DAGEN IDAG! HÄR SKA DET FIRAS!

helg

Min helg har varit skön. Inte rolig, inte händelsefull, utan skön. Punkt.
Idag var jag och Andrea och såg A single man. Otroligt bra. Fint filmad var den också. Åh.

fredagkväll

Detta skall inte bli en sorlig fredagkväll, bara för att jag inte går ut. Jag vet, jag brukar själv säga att de som "hellre sitter hemma framför TVn med Ben&Jerry's" bara säger så för att det är deras enda alternativ - de vill gå ut, men har ingenstans att gå. Hahah nu kommer jag inte ihåg min poäng, det är fortfarande sant.

Anywayz, nu har jag ingen vettig stans att ta vägen, då passar min dröm om att bara ligga i sängen och kolla på franska filmer ganska bra. Helt frivilligt. Detta är vad jag vill. Inte sorgligt någonstans. Fy fan vad skönt.
.
puss
.

Kom igen!

springer runt i sommarkläder, sjunger högt till Håkan Hellström – Kom Igen Lena! och låtsas för en stund att det vore sommar. Det funkar, faktiskt. För mig så är det sommar i natt.

Förresten, Elias, han är en söt bäztiz.

Ibland känns det så sant
Nationalteatern – Men Bara Om Min Älskade Väntar

intresse

Det är intressant det där med allting. Ibland känns allting som handlar om särskilda saker bara väldigt intressanta. Kanske lite för intressanta. Jag kan inte hjälpa det, det bara blir så. Jag kan inte låta bli. Faller dit liksom. Lite jobbigt när såna där intressanta saker är jobbiga också.
Fy vilket konstigt inlägg. 

En fin person tipsade för övrigt om denna låt och jag blev lite förälskad i den. Har lyssnat på det för många gånger redan. Melankoli när det är som bäst.

llalalala im so happy lalalala

Verkligen. jobbig. eftermiddag. Men nu är hemprovet klart. Nästan. Engelskan också. Nästan.

Imorgon blir en bra dag. Det har jag bestämt. Solen kommer skina. Och jag kommer sluta klockan tolv. Kan en torsdag bli bättre? Ja det kan den. Salem spelar klockan fyra på bengans. Fulländat.

mathilda







Jag känner en tjej, Tildis, som är väldigt begåvad och söt. Här är några foton av henne. 




jeans

Okej, så var lovet slut. Det var ett rätt jobbigt lov faktiskt, känner inte mig det minsta utvilad. Nu längtar jag bara mer än någonsin efter vår vår vår. Inte sommar, utan vår. Vår vår vår.

Idag var det alltså skola igen. Igår var jag i Venedig. Sånt där känns konstigt, att man bara för några timmar sedan var någon helt annan stans. Flygplan är verkligen tuffa. Ingen biologi betyder fest och fest betyder staden med Marc och Gabriel. Marc fick tillbaka sin plånbok (som var ganska ful) och Gabbe, ja, han fick ingenting. Jag däremot fick köpa ett par jeans, lite spontant sådär. Så imorn ska jag ta över världen i mina höga, stentvättade jeans. Fy vad obekvämt. Men fy vad snygga.

homesick

hemma igen. alpen-veckan var mysig, tyvärr blev det inte mycket skidåkning då jag låg inne med feber. ätit för mycket har jag också. men ändå en mysig vecka. intressant när man åker bort sådär, jag visste inte att jag hade så mycket att tänka över. fyra dagar ensam i en säng, ja, då kan man tänka en hel del.

i'm leavin' on a jetplane


Nu sitter jag och lyssnar på Marcs spellista och väntar på att åka till Italien. Tagga tagga tagga

skidor

Nu ska jag tagga järnet inför en intensiv vecka i Italiens alper.


Val D´isère förra året.

kentkentkent

Är i extas. Varför? Jo, Kent. De var helt magiska. Allt var perfekt. Vår totala kötid var på sisådär noll minuter, och vi stod åtta "rader" ifrån scen. Rakt framifrån. Hur bra? Jävligt bra. Förband var Camela Leierth, och det var kvällens mest positiva överraskning. Väldans duktig var hon. Sedan sprang Kent in på scen med Jocke Berg i täten. Magiskt. Måste säga att avslutningen var bäst. Jag var helt blöt av mitt och andras svett, hade ont i armarna och benen av allt hoppande och slängande, men ändå så inihelvete lycklig. Då kör dem Kent – Mannen I Den Vita Hatten ( 16 År Senare ) tills alla gråter. Fy vad bra. För bra.

Efter en kväll som denna blir jag bara mer och mer taggad inför en sommar full av festivaler och konserter. Jag och Lisa tog i hand på att köa minst ett dygn innan Winnerbäck. Men först gäller det att tjäna ihop till de tusen som behövs för att fullända min sommar.
2008-06-27 - KENT från Peace & Love
Foto: Jesper Frisk
.
Slutsats: Min kväll har varit väldigt bra. Stort minus var bara att jag glömde både kameran och busskort (36kr hejdå).

RSS 2.0